Disclaimer

Deze website is eigendom van Lentis. We zijn bij het samenstellen van de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid te werk gegaan.

Toch kunnen we niet uitsluiten dat sommige informatie verouderd of niet geheel juist meer is. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Lentis. Lentis en overige leveranciers zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie. De informatie, zelfhulp of zelftesten op deze website kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts of behandelaar.

Foto’s en afbeeldingen
De foto’s en afbeeldingen op de website zijn bedoeld als illustratie.

Externe links
Deze website bevat, uitsluitend ter informatie, links naar andere websites. Deze websites hebben we zorgvuldig geselecteerd. Deze websites worden door andere partijen dan Lentis aangeboden. Lentis heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, interventies of diensten.

« Ga terug

Yoga bij depressie is mede mogelijk gemaakt door: