Agenda

Datum: woensdag 18 januari 2017

11 april: Volante dag, een dag waarin het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen drie instellingen voor geestelijke gezondheid (Lentis, Dimence, GGz Eindhoven) centraal staat. In de middag zullen Nina Vollbehr en Petri Engelen een deel van een workshop naar de effectiviteit van innovatieve interventies in de GGz verzorgen. Ze gaan de deelnemers kennis laten maken met verschillende yoga-oefeningen en waarom die mogelijk effectief kunnen zijn bij depressie.

17 april: bijeenkomst van het Onderzoeksprogramma Geestelijke Gezondheid van ZonMw, de subsidieverstrekker van het onderzoek naar Yoga bij Depressie. Nina Vollbehr zal een presentatie geven over het lopende onderzoek naar de effectiviteit van yoga bij jonge vrouwen met een depressie.

5 juni: Landelijke Programmadag Stemmingsstoornissen. Nina Vollbehr zal een workshop verzorgen waarbij deelnemers gaan ervaren op welke manier yoga-oefeningen bepaalde mechanismes kunnen beïnvloeden die een rol spelen bij depressie, zoals piekeren en zelfkritiek.

 

 

 

« Ga terug